Costa blanca bike race 2018

Costa blanca bike race var kul men det var dåligt med damer på start. Vi som körde var dock fantastiskt starka! Riktigt fina och roliga stigar och jag och Maria var nog lite starkare än förra året. Vi hade torra och fina stigar i tre dagar av fyra så det får en ju vara nöjd med. Det är alltid lika nervöst att åka ner och cykla i ”riktiga” backar i januari. Vet ju inte hur kroppen ska kännas. Finns inte många backar att ligga och nöta i timme efter timme här hemma. Det bjuds på 5minuters backar som mest. Sen det här med att cykla på dammiga stigar är en ju lite ringrostig på också. Tog två dagar innan det kändes ok att sladda runt i dammet! Men oj vad det är roligt att få cykla på sommarstigar efter en lång vinter med slask, snö och is.

Kan rekommendera Costa blanca bike race för alla som vill köra ett lopp men roliga utförskörningar och långa klättringar. Roligare än alla våra långlopp här hemma tycker jag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *